Dreamov blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Aj dnes dokážu byť ľudia spontánny. Aj na ulici.

Poďakovanie...
Opäť stojím na mojej častej zastávke MHD na ktorej už sa jeden námet na blogový zápis odohral (Obraz dnešnej spoločnosti). Ako to už býva, ušiel mi bus pred nosom tak som čakal a pozoroval dianie okolo a premýšľal o nie zrovna podarenom dni.
Naľavo ľudia, napravo ľudia, vpredu na druhej strane cesty na zastávke veľa ľudí. Dve dievčatá robia nejaké prudšie pohyby. Niečo si hádžu, ale čo? Aha, nič. Hádžu si neviditeľnú vec :) Občas chytia, občas nie a musia ju ísť zodvihnúť. Občas hodí prudšie a tá druhá sa ledva uhne...

Tá ukážka pantomímy mi dokonale zdvihla pokazenú náladu. Niečo tak zábavné a spontánne, plné radosti som už dlho len tak na verejnosti nevidel. Chcel by som tým dvom slečnám vyjadriť obdiv a vďaku za tak pekné predstavenie aspoň týmto mojim článkom.

Kiež by sme všetci boli schopní vyjsť zo svojich ulít ako ony...

Rozpravy | stály odkaz

Komentáre

  1. vždy to poteší
    mňa raz potešili dvaja 4Otnici. Mali na sebe obleky a aktovky v rukách. Obaja šedivé vlasy a kecajú o robote keď zrazu jeden buchne do druhého a srkíkne "máš to" a začali sa naháňať .. riadne ma to rozosmialo a .. potešilo .. takže tak :)
    publikované: 13.09.2007 21:58:08 | autor: pihoslav (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. VEĽMI
    pekné...
    takéto pojašenosti a blázivká robíme bežne..s mojou neterou a dcérou..napríklad v buse.,.alebo skoky po kalužiach,alebo na koncetroch alebo ...no jednoducho využijeme každú minutku na slobodný výdych... je to úžasný pocit..len tie podivné a nechápavé pohľady okoloidúcich :-))
    publikované: 13.09.2007 22:00:39 | autor: pente-sileia (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Ja Kakao
    spolu s Cinkym tych pohladov vdaka nasej blaznivosti a tupo - nie kazdemu pochopitelno humorne situacie :) produkujeme stale :)
    Poriadne zamotana veta a stylisticky absolutne zjeta :)
    publikované: 13.09.2007 23:22:11 | autor: KakaoCinky (e-mail, web, autorizovaný)
  4. hh
    JE SPUSTENY NOVY SERVER SK3 TAK NEVAHAJ A POD!!! pod si zahrat super online hru travian...vyberies si narod Rimanov, Germanov alebo Galov a hras(budjes armadu, tazis suroviny)... link na registraciu http://www.travian.sk/?uc=sk2_17479
    publikované: 13.09.2007 23:39:32 | autor: hh (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. :)
    sledujem ze i pre teba je mhd velmi inspirativna
    publikované: 21.09.2007 21:34:15 | autor: redhawk (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Taky sem paril
    Traviana sem taky paril ale radsi sem s tim seknul, protoze je to nehorazny zrout casu a udelal podpurne stranky :-) http://www.travian-help.cz
    publikované: 29.11.2007 01:15:30 | autor: Mara (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014